divendres, 29 de maig del 2009

Londres, Paris, Roma...



Un cop passada la ressaca d'èxits del Barça, culminada ahir amb el tour per Barcelona i la festa al Camp Nou (això de "nou" està per tot arreu, eh!), només fer uns comentaris de com, els Xicots, vam viure el vespre-nit.


Quan ens van dir per anar a Can Codorniu la mateixa tarda de la Champions, a les 19 h, per fer-hi una actuació de convenció, molts vam arrufar el nas. Sabríem que costaria arrencar els castellers en un dia tan especial però la sortida interessava molt a nivell econòmic. Total: vam decidir posar una pantalla gegant a la Sala d'Assaig, reservar cadires pels assistents a la sortida i oferir entrepà i beguda gratuïta als que vinguéssin a la sortida. I va resultar que va anar bé.


A la convenció hi vam fer 4/6 net, 3/6 net, torre de 6, pilar de 4 i pilar de 4 per sota. Vam anar-hi una quarantena llarga de persones. El públic, crec que canadenc, no va aplaudir gaire: una copa de cava a una mà i un canapé a l'altra els hi ho impedien... Però mostraven cares de sorpresa i projectaven certa perplexitat...


Després, a Cal Noi-Noi, ple de gent, festa grossa durant el partit. Va venir els amics de TV Vilafranca i just quan eren al nostre local el Barça va marcar el 2-0. Bogeria absoluta, crits, abraçades, salts, brindis... Oé, oé, oé!!! Podeu veure la notícia de la televisió punxant aquí.


Tots hauríem d'aprendre una lliçó d'aquest Barça: èxit assolit a base d'esforç, humilitat, esperit de grup, línia de treball ben definida, confiar en la pedrera (set a l'equip titular), sentiment cap als colors i l'escut, bon lideratge i forta mentalitat guanyadora, és a dir, psicologia de grup. I més coses, segur. Convido tothom de la colla a reflexionar-hi, a agafar aquests valors i a intentar projectar-los dins de casa nostra.


L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats