dissabte, 6 de juny del 2009

Juny, la falç al puny.


En condicions normals, si tot segueix el pla previst, el juny és un mes de collita, almenys del blat i altres cereals. Per nosaltres està per veure, si farem collita. No estem en condicions del tot normals però si assumibles i amb esforç, insistència i implicació de tots estic segur que assolirem una bona collita, potser al juny, potser al juliol o potser a l'agost...

Demà comencem les sortides del juny. La primera, a la Festa del Barri de La Girada, dissabte 6 a dos quarts d'onze de la nit. Actuem en solitari. La segona, a Vic, diumenge 7 al migdia, a la Diada de La Central, el local dels Sagals d'Osona, acompanyats també dels Castellers de Sabadell. Sortim a les 10 puntuals, a dos quarts de deu del matí tothom a Cal Noi-Noi. Objectius: els mateixos de les darreres sortides de maig, però sense concretar res. El que hagi de sortir, sortirà.

Diumenge també hi haurà eleccions europees... Si encara no heu decidit a qui votar i ho heu de reflexionar, cliqueu aquest enllaç que us ajudarà a esbrinar qui heu de votar. Si més no, és curiós. I així potser ningú arribarà tard a la sortida d'autocars cap a Vic.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats