diumenge, 3 de maig del 2009

Ens fem forts.

Resultat:
Figueres (3/5/09): 5/7, 3/7 net id, 3/7 net i, 4/7, p/5, 2 p/4

Si, ja que que certa gent pensarà: què diu aquest ara? Però si no han pogut amb un 3 de 7, net val a dir-ho, però un 3 de 7 al cap i a la fi. Si, però això ens fa forts.

Ens fa forts perquè estem fent proves importants de tronc, estem fent tests de canalla, li estem traient pes als nostres castells -molt de pes- i estem guanyant, poc a poc, en tècnica. Ens fa forts perquè davant la manca evident de camises "de les de sempre" a plaça, la Junta Tècnica aposta per un castell net, perquè el camí està traçat, la línia està marcada. Un camí que ens porta a millorar tècnicament, a rebaixar pes, a projectar bones mides dels castells, a deshipotecar posicions i a ampliar, de cara al futur, l'horitzó i els límits tècnics de la colla, sense perdre el seny però donant il·lusió als nostres castellers.



I això no és fàcil, al contrari. Hi hauran adversitats però també arribaran els èxits, temps al temps. No és feina d'un dia ni d'un mes, és una feina llarga. Però cal seguir treballant amb la resta de companys i companyes de la colla perquè l'objectiu que volem assolir s'ho val i la colla s'ho mereix.

Ànims a tothom, bons assajos aquesta setmana (recordeu que seran dimarts 21:30 h i divendres 22:00 h) i diumenge que ve al migdia anem a Sant Cugat del Vallès.

Les imatges són de la Ingrid Junyent.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha fet gracia aquesta frase -- Ens fa forts perquè davant la manca evident de camises "de les de sempre" a plaça, la Junta Tècnica aposta per un castell net --

La camisa del cap de colla es considera "de les de sempre"???

Sr. Xicot ha dit...

I tant que si! Pensa que el cap de colla ja hi era quan es va fundar la colla i en els millors anys de la mateixa ja va ser sots-cap de colla, tot i que després va estar uns anys sense venir de forma regular...

Anònim ha dit...

Bé, doncs, així també podem considerar que ara les camises "de les de sempre" estan sense venir de forma regular...
I esperem que vinguin més que no pas el cap de colla actual durant els últims 5 anys.

Sr. Xicot ha dit...

Bé, x, la teva és una forma de veure les coses totalment destructiva per a la colla. És una veritable llàstima que no siguem capaços de pensar en el bé de la nostra entitat abans que en els individualismes i els personalismes. Això és un llast que explica perquè després de 27 anys estem on estem... De fet, crec que superar això és el que fa les colles grans (verds, vella, joves...) no superar-ho, les encalla.

Però hem de ser positius i creure que si superem aquesta barrera mental, d'aquí uns anys, serem una gran colla. Ara no ho som, mal ens pesi. Amunt Xicots!

Anònim ha dit...

Dons em fas molta gracia quan evidencies el teu carinyo envers el nostre cap de colla, que et fa pensar que tu ets millor que ell, tu no ets xicot ets un taliban. el teu boicot es a la colla, demostran aixi la mena de respecte que tens a l´hora d´acceptar els resultats de la majoria dels teus "excompanys", ets un merda que s´amaga sota l´anonimat.

Anònim ha dit...

El nostre cap de colla es una persona integra , amb un grau i capacitat de comunicacio i de respecte pels companys, increible dintre d´una colla castellera. A mes d´integrador, i dialogant es preocupa per primera vegada desde que hi soc als xicots, i d´aixo en fa uns anyets, de la gent del peu i de que podem disfrutar al maxim de tots els castells, puc compendre la teva enveixa, pero aquesta es verd i no vermella com els xicots.

Anònim ha dit...

Al Sr.Xicot: Torna a llegir el que havia dit jo en les dues entrades i veuras que no deia res de destructiu, només volia fer-te veure que aquesta mena de comentaris tipus -- manca evident de camises "de les de sempre"-- no ajuden precissament a integrar i a fer que els que ara no venen els agafin ganes de venir. I suposo que del que es tracta és d'això, de sumar esforços, i crec que aquest tipus de comentaris resten i no pas sumen.

I respecte a les dues últimes entrades, no vull entrar en polèmiques ni desacreditacions ni insults, ja que això només fa mal a la Colla, pertant deixem-ho aquí si us plau tots plegats. I si el moderador creu que tot això que s'ha escrit aquí és dolent per la Colla doncs que ho esborri, la intenció només era fer veure lo del comentari i no entrar en polèmiques absurdes, i molt menys insultar ni desacreditar.

Anònim ha dit...

Agraeixo la teva resposta mes conciliadora, i et demano disculpes pels adjectius descalificatius, nomes dir-te que si no vols entrar en polemiques, aixo de desacreditar devant el mon internauta el nostre maxim representant no es fer-li cap favor a la colla.
Recorda que va ser triat democraticament per una amplia majoria, i quan critiques ho fas tambe a la gent que els hi hem votat hi donem suport als que ara porten la colla. Jo tambe vull sumar i si pot ser amb totes les camises, antigues, novas i " les de sempre".Salut

Sr. Xicot ha dit...

x, jo crec que la ironia del teu segon comentari si que té un punt de destructiva. Però et demano disculpes si t'he molestat, com a autor i moderador del bloc he estat massa directe, suposo que per les presses. Tanmateix, no crec que debatre per aquí faci mal a la colla, al contrari, potser serà una via d'escapament per alguns castellers.

Si només fem que mirar el passat, no avançarem. Hem de mirar el futur i pensar només en colla, colla i colla!!! Tots, ens haurem d'empassar "sapos" per fer la colla gran, si ho volem, és clar.

Per cert, les portes de la colla son totalment obertes. Tu creus que s'han d'integrar persones que fa vint anys que son Xicots o que han estat dirigents de la colla? No és una mica rídicul això? El Projecte Nou només vol engrandir la colla, no va contra ningú, de veritat t'ho dic. Deixem el passat i les tonteries i apretem-nos la faixa tots i totes!

Amunt Xicots!

Sr. Xicot ha dit...

Anònim, gràcies per posar seny i agrairia que no fessim servir mots com "taliban" o "merda" o altres ofensius... Que defensis el Cap de Colla i el Projecte Nou està molt bé però hem d'intentar no pujar tant el to perquè se suposa que tots som Xicots, tot i que com dius, l'anonimat és perillós.

Parlem-ne, però sense insults.

M'agrada perquè el bloc s'animaaaa!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats