divendres, 22 de maig del 2009

Ara a Nou Barris.

Diumenge anem a Barcelona, a Nou Barris, a la plaça Pi i Molist. Actuarem amb els Castellers de Barcelona a les 12:30 h del migdia -estem tots convocats a les 10:30 h a Cal Noi-Noi- i esperem poder-hi fer castells de 7 de la gamma alta. Diem el mateix de fa dies: ens falta molta gent. Animeu-vos i veniu a fer pinya!

Dit això, aprofitarem per fer publicitat de la colla i animar tothom a venir. Ens cal fer base social, fer colla, fer gent. Per fer-ho baratet -ara està de moda retallar costos en tot i reciclar de tot- posarem el making off del genial espot publicitari de l'any 2005, que va fer en Jordi Rovira a iniciativa de la Junta d'aquell any. Pels que som de la colla és emocionant veure'l ara, quatre anys després.

L'objectiu sempre és el mateix, que T'ANIMIS A VENIR ALS ASSAJOS I SORTIDES, tant si ja ets XICOT O XICOTA com si encara NO ETS DE LA COLLA.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts responsables del Projecte 9,

com és possible que el vostre bloc estigui tan ben actualitzat i que la web de la colla sembli que estigui abandonada? És com si el PSC tingués la web pròpia en perfecte estat i en canvi la de la Generalitat estigués desactualitzada. Quedaria una mica estrany, no...?
Ben segur que hi posareu remei. Ànims!

Sr. Xicot ha dit...

Tens tota la raó! Estem en el tema de millorar la web, actualitzar-la al dia, com a mínim. Ens fa molta pena i vergonya veure-la com està, però la veritat és que hem tingut problemes per trobar persones que es vulguin o tinguin els coneixements per encarregar-se d'aquesta tasca de forma amateur i altruista.

De tota manera, estem sobre el tema. Esperem que en poc temps veurem la web totalment operativa i, si pot ser, millorada.

Anònim ha dit...

Si que és emocionant veure l'spot del 2005, va quedar molt guapo. I a més també emociona veure-hi l'Ariadna. Una abraçada per a ella allà on sigui.

Sr. Xicot ha dit...

Si, ho deia sobretot per l'Ariadna, pel seu record. I també al veure canalla que ha crescut i Xicots que ja no son a la colla, sigui perquè viuen lluny o altres motius.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats