divendres, 15 de maig del 2009

Benvinguda.

Ahir els Xicots de Vilafranca vam donar, com a coorganitzadors juntament amb els Castellers de Vilafranca, una benvinguda simbòlica a les colles que el proper diumenge 17/5, participaran a la III Trobada de Colles Castelleres del Penedès.

Després de la reunió preparatòria d'aquesta diada castellera tan especial (fa més de 10 anys que no es fa), convocada a la Sala Pau Boada de l'Ajuntament, vam voler obsequiar als directius de les respectives colles a un petit sopar a peu dret i a brindar amb cava per l'èxit de la Trobada. Va ser a la nostra renovada seu social, Cal Noi-Noi, i van venir caps de colla, presidents i altres directius de cinc colles del gran Penedès, a més dels responsables de la Plataforma per una Vegueria Pròpia.




Destacable el bon ambient que va regnar entre els directius, que sens dubte contribueix a fer territori i a millorar les relacions entre colles. Destacable la presència d'alguns grans castellers que, per primera vegada, entraven a Cal Noi-Noi i coneixien el nostre local social. Destacables, també, les cares de sorpresa i de satisfacció pel canvi d'imatge que mostra la nostra seu, sobretot per aquells que ja hi havíen estat abans.


I molt destacable: bona organització de l'acte per part de l'àrea d'activitats i col·laboradors que mereix una felicitació més d'entre les moltes que ja acumulen per la seva bona feina. Un fort aplaudiment, gent!



Sens dubte, ahir els Xicots vam demostrar que, com a institució, estem a l'alçada del que s'espera d'una colla que vol sumar per fer, de Vilafranca, la ciutat més castellera.


Bona diada castellera a tothom! Que diumenge hi hagi un bon espectacle casteller!

P.D.: no acabo d'entendre com algun periodista qualifica la diada, a priori, de poc atractiva per a l'espectador... Els arguments que esventa? Doncs una previsible llarga durada, poc més. Només dos comentaris: el primer, que l'any passat, a l'Arboç, cinc colles van fer una exhibició rapidíssima que ahir tothom recordava; el segon: que poder veure cinc de les set colles de l'àmbit de la vegueria actuant en el marc com la plaça de la vila, a qui no atrau?

2 comentaris:

Unknown ha dit...

A la reunió preparatoria, es va parlar de com seria la diada? Que ho pots explicar? Seran tres castells i pilar de totes les colles, o potser només dues rondes per colla? Ordre d'acuació? L'hora és a les dotze o a la una? És que en uns llocs he llegit un horari i en d'altres l'altra.
Merci per avançat.

Sr. Xicot ha dit...

I tant, es va parlar sobretot de com seria la diada i d'aspectes organitzatius. La Diada serà normal, 3 rondes i pilar. L'ordre serà: Castellers de Vilafranca, Xicots de Vilafranca, Jove de Sitges, Bordegassos de Vilanova i Minyons de l'Arboç. L'hora és a les 12 h, puntuals.

Ens veiem a plaça!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats