dimecres, 6 de maig del 2009

Toc de Castells, història i històries d'una música



Demà dijous 7/5 a les 20:00 h a Cal Noi-Noi tindrem el privilegi de tenir l'autor d'aquest llibre, en Joan Cuscó, que en farà la presentació, juntament amb tres grallers penedesencs que també aportaran llum i experiència a, segurament, la peça de gralla que es deu interpretar més vegades al cap de l'any. Seràn en Jordi Catasús, dels Vinardells de Vilafranca; en Blai Fontanals, de la prestigiosa Escola de grallers de Sitges i en Jordi Inglès, vendrellenc dels Grallers del Baix Penedès.

Les gralles i els castells sempre han anat de la mà: segons les èpoques, s'han anat donant més o menys força mutuament i, avui, com es va poder veure fa pocs dies en el dia del Graller i com es veu, sovint, en nombroses festes majors, tenim grups de molta qualitat i els dos mons estan en bona forma.

Ens agradaria comptar amb una bona presència de públic i grallers al nostre local. Els Xicots gairebé sempre hem apostat pels grups de grallers consolidats, solució costosa econòmicament però que garanteix qualitat de so i comoditat. Tot i això, dins la colla hi ha el debat obert en aquest tema.

Tothom hi és convidat!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats