divendres, 8 de maig del 2009

Gralles i Sant Ponç.

Ahir gralles. A Cal Noi-Noi. Una vintena de persones, poques però també és cert que hi ha hagut actes d'aquests amb menys públic. Entre l'auditori, alguns Xicots que han tocat la gralla, ja els coneixeu; també el conegut editor del llibre hi era. A la taula de ponents quatre grallers: l'autor del llibre i tres penedesencs: de Vilafranca, del Vendrell i de Sitges. El presi de moderador.


Es pot dir que la presentació del llibre va complir les expectatives, va ser interessant, van sortir anècdotes gralleres... El músic-jardiner vendrellenc, conegut per "Veru" (no sé si va amb V o amb B però sona així) havia tocat amb grallers ancestrals, quan era jove... La seva frase "el tabal, abans, anava fent a la seva" va ser clarivident de com ha evolucionat el món dels grallers fins als nostres dies.

Podeu veure aquí la notícia a TV Vilafranca.

Diumenge castells. A Sant Cugat. Per celebrar Sant Ponç. Un sant que sembla que fa miracles amb herbes remeieres. A veure si ens prenem una bona infusió, pels nervis, pel mal de cap, per l'esquena, pel mal de ventre o per dormir bé -o pel que calgui- i fem bons castells a una setmana de Fires de Maig.
Ens veiem a plaça!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats