divendres, 1 de maig del 2009

Diumenge 3 anem a Figueres

Passat demà actuem a Figueres, a la diada castellera de les Fires i Festes de la Santa Creu, fires que tenen un extens programa d'actes. Ens trobarem a plaça amb la Colla Castellera de Figueres i els Moixiganguers d'Igualada i després ens quedarem a dinar allà. Segur que arribarem al vespre a Vilafranca. Una bona oportunitat per passar un dia de castells i fires.

Figueres és la Capital de la Cultura Catalana 2009 i, pel que es veu, fan un munt d'activitats culturals durant tot l'any. A més, amb l'arribada de l'estiu, segur que val la pena aprofitar per conèixer l'Empordà i tota la seva riquesa. A casa nostra, a una comarca com el Penedès, potser li faria falta algun any una mica d'ambició i optar a una capitalitat cultural d'aquest tipus per part d'alguna de les seves capitals, però darrerament no estem per massa alegries i menys d'augmentar despeses econòmiques.

Si som gent, la Junta Tècnica ha anunciat portar a plaça el 4 de 8 en segona ronda: s'han fet molt bons assajos d'aquest castell. Només si som prou colla. Doncs això, que vinguin molts Xicots i Xicotes. No hi faltis!

CONVOCATÒRIA LOCAL: 08:30 h.
INICI DIADA: 12:00 h. Plaça de l'Ajuntament



L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats