dijous, 18 de juny del 2009

Turismar 09



Diumenge actuarem a la fira Turismar, a Comarruga. Serà a les 12:30 h a la plaça Germans Trillas, a les 11:30 h sortida d'autocars. És una sortida que s'ha comunicat tard a la colla ja que als primers calendaris no hi apareixia al tancar-se no fa massa dies. Tot i així, ja es podria haver publicat a principis de mes però no es va poder fer.

Després de la sortida farem un entrepà i anirem a passar la tarda a la platja. Farem colla, que sempre convé. No oblideu el banyador i la tovallola però tampoc la camisa i la faixa, eh!

Ahir assaig amb poca gent però amb canalla ja força afinada. Gairebé totes les proves enfocades a ells. Algú deia que estem demostrant una bona reacció amb aquest tema dels més petits ja que l'equip de canalla i altres membres de la colla s'està movent moltíssim per aconseguir crear uns bons poms de dalt, sobretot enxanetes i acotxadors. Malgrat que això porta temps, ahir es va veure que els tenim ja gairebé apunt. Però també hem vist que és un tema en el que no pots confiar-te mai...

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats