divendres, 24 d’abril del 2009

Sobre el taller de castells.

Ahir vam dur a terme un taller de castells als alumnes de l'I.E.S. Milà i Fontanals. Fa uns dies ens va trucar en David Martí, professor d'educació física, per oferir-nos la possibilitat d'organitzar aquest taller i, de seguida, vam dir-li que si.

Vam anar-hi un equip de sis persones i el grup d'uns vint nois i noies s'ho van passar d'allò més bé. Al principi, se'ls notava una mica tallats amb el tema del contacte físic (tan consubstancial al fet casteller) però després de fer les presentacions i entregar-lis una samarreta vermella a cadascú, de seguida es van llançar a fer pilars i alguna altra construcció. També se'ls hi va explicar com es duia a terme el muntatge d'una pinya, pas a pas, peça a peça. Així, es va muntar el peu d'un tres.

Va venir la Televisió de Vilafranca i va enregistrar diverses imatges i també algunes entrevistes als participants del mateix i als tècnics de la colla.

Al final del taller, els professors presents i també el director de l'Institut ens van felicitar per com s'havia desenvolupat el mateix i com havíem fet participar als nois i noies. Una experiència realment agradable i útil de difusió del món casteller.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats