dilluns, 6 d’abril del 2009

Primeres diades de la temporada.

Resultats:
Lleida (4/4/09): 4/7, 5/7id, 3/7, t/6, p/5
Vendrell (5/4/09): 4/7, 5/7, 3/7, p/5, 3p/4
Notícia a TV Vilafranca.

Aquest passat cap de setmana hem tingut les primeres diades castelleres de l'any i n'hem sortit amb un molt bon regust de boca. La Tècnica havia plantejat com a objectiu algun castell de 8, als assajos s'ha treballat per això, però a l'hora de la veritat va preferir assegurar i plantar un bons i molt lleugers castells de 7 pisos i prendre bé les mides a aquests futurs pisos alts dels castells. Crec que ha estat un gran encert plantejar-ho així.

A Lleida, a la plaça de la Paeria, vam estar un pèl lents en el muntatge de pinyes... ens faltava certa coordinació i, desmuntar un 5 de 7, no va ajudar gens ja que va trencar la planificació prevista. Un 5 de 7 que va anar prou ferm però que l'enxaneta, vés a saber perquè, no va passar per la torre i només va fer l'aleta al tres. Al final, un "s'ha acabat" del cap de colla lleidatà des del balcó de la Paeria, va donar per acabada la seva diada i no vam fer 2 pilars de 4 al final de tot, pilars que volíem fer per premiar alguna canalla que no havia pujat. Tot i que estava en el seu dret, la forma de dir-ho va ser realment "lletjota" (com diria en Tomàs Molina), tot i que després es va disculpar personalment parlant amb el nostre Cap de Colla.

Al Vendrell, crec jo, vam estar magnífics. Les tres colles presents vam fer l'actuació complerta en menys d'una hora i mitja. Nosaltres vam fer retocs a l'hora de muntar la pinya i vam anar molt més lleugers. Va ser un veritable plaer de diada on vam assolir tots els objectius. Bona col·laboració entre les colles a l'hora de fer pinya. Diades com aquesta et fan tornar a casa amb goig i molt "de bon rotllo", encara que "només" facis castells de 7. La plaça Vella, a més, és una senyora i històrica plaça que ens honra poder-hi fer castells cada cop que ho podem fer. Gràcies Nens del Vendrell!

Res, que força bé. Només dir que ens falta més gent de pinya, anàvem molt justets. I gent en posicions prou importants de la pinya. ANIMEU-VOS A VENIR QUE AQUEST ANY LA PODEM FER GROSSA!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats