dijous, 23 d’abril del 2009

Sant Jordi, gloriós!

Que bé, que bé que ha anat tot el dia d'avui. La parada de roses i llibres castellers que hem muntat a la Rambla Nostra Senyora ha estat tot un èxit. Hem venut totes les roses i una vintena de llibres castellers, que no està gens malament.

Però el millor de tot ha estat el gran ambient i el bon rotllo que s'ha viscut a la parada. Des de primeríssima hora del matí, on un valent ja ha anat a agafar la nostra ubicació, passant pel muntatge de disseny, el matí de sol a sol (sort que cap a la una del migdia ha arribat un tendal nou per fer ombra), la tarda plena de gent i molts Xicots i amics que ens venien a saludar, el vespre amb molta canalla de la colla venent roses a tort i a dret i, finalment, la recollida i el recompte final de diners...


I a més, el disseny de l'embolcall del llibre era molt "chic" i la qualitat de les roses era òptima en relació amb el preu. La petita enganxina de l'escut de la colla donava un toc especial als llibres i roses. Molt bona feina!!! Felicitats a tota la gent de l'àrea d'activitats i a tothom que hi ha col·laborat, també agrair a tothom que han comprat una rosa i/o llibre casteller.



Pletòrics, Xicots i Xicotes. Avui hem estat pletòrics en una activitat que ens ho ha fet passar molt bé i que ha estat un bon aparador de la colla.




Menció apart, el taller de castells fet aquest migdia al Milà i Fontanals... En parlarem demà.

Les fotos son de la Ingrid Junyent.


L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats