dimarts, 14 d’abril del 2009

III Trobada de Colles Castelleres del Penedès

Serà el proper 17 de maig, coincidint amb la tradicional Diada de Fires de Maig de Vilafranca, que enguany ens trobarem les colles castelleres del Penedès. No totes però si una gran majoria de les que hi ha actualment: els Bordegassos de Vilanova, la Colla Jove dels Castellers de Sitges, els Minyons de l'Arboç, els Castellers de Vilafranca i els Xicots de Vilafranca. No hi seran, els Nens del Vendrell, que també havien estat convidats. Tampoc hi seran, els Moixiganguers d'Igualada, ja que la jornada ha estat plantejada de forma oberta a tot l'àmbit de la Vegueria Penedès, sumant i no pas restant. Malauradament, els igualadins també han declinat la invitació.

La III Trobada ha estat co-organitzada per la Plataforma per una Vegueria Pròpia, els Castellers i nosaltres i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca. Pren el relleu d'unes primeres trobades organitzades a mitjans dels anys 90 a Sitges i Gelida. Han estat poques reunions perquè l'entesa ha estat prou fàcil entre els organitzadors. La part més dificultosa ha estat els processos de decisió interns de les colles, però al final serem els que serem i intentarem fer una diada bonica, àgil i atractiva per a l'espectador.

La Plataforma disposa d'un bloc que a partir d'avui indexarem des del nostre. La Diada, sota el nostre punt de vista, vol ser una expressió d'una realitat d'un territori que té uns vincles entre ells i no pren sentit polític, tot i que alguns segur que ho voldran veure així. Nosaltres volem que sigui una festa castellera en la seva màxima expressió.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Podeu adherir-vos a la Pendesfera (http://www.penedesfera.cat/), la comunitat de blocaires del Penedès i així difondre i compartir la vostra activitat. Salut!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats