dilluns, 16 de març del 2009

Tornem a ser aquí.

Hem estat uns dies absents, segurament massa dies. Segur que ens trobàveu a faltar! I tornem amb imatge del bloc renovada, molt més atractiva i moderna, gràcies a l'Òscar Ramírez, que ens dona un cop de mà conjuntament amb la Mar Roca. Excel·lent!!!

Demà tenim roda de premsa, a les 18 h a Cal Noi-Noi. Presentarem la campanya de promoció de la colla per aquest inici de temporada, el nou bloc, la nova imatge de Cal Noi-Noi, la planificació tècnica... Serà la primera roda de premsa de l'equip de Junta.

Tot plegat enmig d'un cert rebombori polític a Vilafranca, amb la dimissió del fins avui alcalde Marcel Esteve, ex-casteller de la nostra colla. Sens dubte una persona que, encerts i errors a banda, estima molt la vila. Des d'aquí, que no pretenem parlar de política gairebé mai, li desitgem molta sort per ell en el futur i al nou alcalde que entri, dir-li que serem allà on hem de ser per, dels dels Xicots de Vilafranca, fer avançar el fet casteller vilafranquí fins al seu punt més alt.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una idea molt bona, tot plegat. Fins i tot em venen ganes d'aputar-me a fer castells pel bon rotllo que porteu. Esteu movent moltes coses i el millor és que reflectiu les ganes de millorar i de superar-vos. Endavant Xicots!

Sr. Xicot ha dit...

Doncs jo t'animo a provar-ho, eh! La veritat és que amb les ganes i l'energia que molta gent està aportant a la colla, segur que les coses aniran sortint bé. Gràcies pels ànims, amic!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats