dijous, 12 de febrer del 2009

Ja falta menys...

...per acabar els treballs a Cal Noi-Noi, el nostre local social. Queda poc però queda molt. La veritat és que portem un mes de treballs al local, fets per diferents professionals però també per molta gent de la colla que ha dedicat el seu temps i esforç per a millorar la nostra seu. No diem noms perquè no cal, cadascú ja sap el granet o granàs de sorra que ha aportat per millorar el local de tots i totes els Xicots i Xicotes. Un espai per a tota la gent de la colla i que també vol seguir sent obert a tota Vilafranca.

No hem parat ni un moment. Cada dissabte hem fet xafarranxos de voluntaris que hem fet neteja, hem llençat runa, hem ordenat espais... Quan es van fer les primeres obres al local, l’any 2000, com molts recordaran, van ser uns treballs encara molt més durs, duríssims, ja que es va convertir una deixalleria en un local casteller. Allò va tenir un mèrit immens. Ara li estem fent un rentat de cara i una posada al dia per modernitzar-lo i fer-lo més funcional i agradable. També esperem, en un futur ben immediat, poder engegar l’ampliació amb el primer pis de l’edifici, destinat a espais d’ús social i administratiu que donin més potència als serveis que ofereix la colla.

Sempre hem dit que la colla dels Xicots som una gran colla –no encara una colla gran- i en aquestes coses es demostra que, realment, és així. L’entitat es fa gran amb detalls com aquests.


L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats