dissabte, 28 de març del 2009

Sortim al Bocamoll de TV3.

Pobres, en Pep i en Ricard, els concursants del Bocamoll del passat dijous 26 de març. Mireu-vos l'On ho poso d'aquest dia, a partir del minut 23 i mig. Anava de castells. Els concursants havien de classificar les ciutats segons si tenien una, dues o més de dues colles castelleres... Tot anava bé fins que, Vilafranca (on el simpàtic Ricard hi té família) els hi fem fallar la prova, tot i que també havíen fallat la classificació de Tarragona, que en té més de dues. Però el fet és que vam sortir mencionats i, segur, que en Pep i en Ricard s'enrecordaran de nosaltres.

Ricard i Pep: si llegiu això, un convidem a passar-vos per Vilafranca, riure'ns del Bocamoll errat i venir a coneixe'ns a Cal Noi-Noi!!! Almenys, passarem una estona junts i, segur, mai més tornareu a equivocar-vos en aquesta pregunta!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo el vaig veure i os prometo que vaig riure molt. Com pot ser? gent que farden de tenir família a Vilafranca i que a més a més son de família castellera no encertin la fassilssima pregunta de quantes colles castelleres hi ha a Vilafranca. jo crec que encara els hi faltaven deu minuts de bullir.

Sr. Xicot ha dit...

Apa, Anònim!!! Tampoc crec que sigui per tant! De fet van dubtar molt i molt, eh! Contesta, en Ricard, però sense estar-ne gens convençut. Tant se val, també havien fallat la pregunta de Tarragona i, per tant, tampoc haguessin guanyat.

Anònim ha dit...

Pobres!!! La veritat que es veu ben clar que anaven molt perduts amb el tema!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats