dimarts, 20 d’octubre del 2009

La torre, versió light.



Ha tornat la torre, la de set. I en versió descarregada de pes. Per pujar-la dalt d’un folre. I a això anem per la Diada del Roser del proper dia 8 de novembre al migdia a la més castellera. Amb tot el peix venut –és la darrera sortida de l’any- anem a portar a plaça quatre de vuit, torre de vuit amb folre i tres de vuit. Si ho fem, Xicots i Xicotes, podrem mirar el futur amb molta esperança i creient en nosaltres mateixos. Si no ho fem, ens quedarà l’orgull d’haver-ho intentat i, d’això, els Xicots, si que podem dir que sempre n’hem tingut a cabassos: d’aquest orgull que ens fa ser persistents i perseverants malgrat les dificultats que ens trobem pel camí molt sovint.

Al Va de Castells del 20 d'octubre -que penjarem tan aviat com surti- hi podeu veure el resum de la diada de Montserrat i, punxant aquí hi podeu trobar la notícia dels tres castells de vuit pel Roser.

Ha tornat la torre, però ha tornat canviada respecte la primera que vam fer per Festa Major.
Amb una dona a terços descarregant-la per primer cop a la història en aquesta posició. Històric, malgrat que els amics de Ràdio i Televisió de Vilafranca, o bé no se n’han volgut assabentar o bé ho han tapat adequadament, amb aquella flaire pudent que desprèn el tema -potser es pensen que no ens n’adonem-. Ja van minimitzar i silenciar el tema de què els Xicots estéssim a plaça el dia 30 (la foto de les participacions de loteria va per això, i com toqui ja veureu!) i ara ni mencionen aquest fet històric de l’Aina a terços, ni mencionen la figuereta de la torre de set (la d’altres colles si, és clar), ni ens mencionen al titular de la notícia (altres colles si, és clar), ni comenten cap detall de cap castell. En fi, simplement dir-ho amb claredat perquè no es pensin que som tontos, si és que s’ho pensen, perquè també entenc que qui ha de vetllar per coses d'aquestes, o té molta feina i no arriba o no està capacitat per fer-la o bé passa de tot. Una de tres. En definitiva, és l'etern debat del tracte que donen els mitjans de comunicació a cada notícia i la solució no la trobarem pas nosaltres.

Bé, al que anàvem. Queden TRES setmanes, TRES, pel Roser. Tenim els troncs del tres, quatre i de la torre molt bé. Tenim la canalla. Només ens falta gent. Posem en marxa la maquinaria (ara si que toca) per ser força colla a plaça el dia 8/11 al migdia i als quatre assajos que queden, en especial el del darrer divendres 6/11, però tots son importants (els assajos del 23/10, 30/10 i 4/11, també). Però portar gent i fer que es senti bé a la colla i que hi trobi bon ambient es tasca de tots i totes, del primer a l’últim de nosaltres. Us animem a posar-hi de la nostra part i que aquestes tres setmanes siguin verdaderament i únicament CASTELLERES, com als Xicots ens agrada.

El dia 8, tres castells de 8!!! Anem-hi!!! Força per a tothom!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sr.xicot , ara m´agrades, tocan la cresta , aquets , que ens volen tapar!molt be!!!! son petits detalls, per fi llegeixo alguna cosa que m´agrada dels xicots, per que el que es en segons quins mitjans de comunicació, es que no llegeixo res (ni bo ni dolent) per que no en parlen.
Critiques apart(ja que es un habitual) jejej
nomes m´agardaria fer una reflexió, una mica tonta o pensareu que diu aquet ara.. però crec que aquet any recuperarem el folre!
I pensareu , que diu aquet ara! ES UN SOMIATRUITES.
doncs no! i us ho demostrare ara.
ja que aquet any el que es la premsa com deia abans passa de nosaltres.
Pero hi ha algunes persones molt mes importants que han decidit que el 2009 es any 9

i son els SANTS, si si els sants
per SANT RAMON 3DE8
a casa de la PATRONA DE CATALUNYA(MONTSERRAT) si algu no ho sap patrona de catalunya.la torre lleugera

i el dia de la ROSER EVIDENMENT DESCARREGAREM TOT (COPA, LLIGA I CHAMPIONS) ais volia dir 3 ,4 i torre de 8!

Si encara no ho teniu clar neu a encendre una vela a st felix.jejeje

conyes apart el que vui dir amb aixo es que es posem la camisa optimista tots i penquem els 3 assajos que ens queden
per que es possible amb sants o sense, depen de tots nosaltres , del que ha vingut to l´any fins del que no ha volgut venir en tota la temporada.
axi que anims a tots i a per totes!
gabi

Sr. Xicot ha dit...

Hola Gabi.

No només aquest any la premsa passa de nosaltres, és un mal perpetu que costa molt d'esforç compensar però en això estem.

Un altre exemple és el diari gratuït l'EXTRA d'aquesta setmana. Quan teníen una extensa nota de premsa de la colla des de dilluns al migdia, va i em diu un de la colla que no ha sortit ni un comentari de què els Xicots érem a Montserrat. Això és una MANCA ABSOLUTA DE RESPECTE cap a una entitat i cap a les persones que la formen, i no se n'adonen, els hi és igual. Però t'asseguro que seguirem fent accions en aquest sentit.

El dia 8, 3 castells de 8!!!

Anònim ha dit...

a vere si algu es posa nostalgic! i sá nima a vindre pel roser

http://www.youtube.com/watch?v=xe6WQ_EnyEs&feature=related
neu aquesta direccio tots els que passeu per aqui!!!
gabi

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats