dilluns, 6 de juliol del 2009

Tothom es desperta!

Ara si, les colles es desperten. Aquest darrer -i l'anterior- cap de setmana hem pogut assistir al despertar de moltes colles castelleres i a veure castells prou importants per a moltes d'elles. Es nota que estem ja en plena temporada i enguany, Sant Joan, com era abans, ha marcat l'inici de la temporada castellera potent.

Les quatre grans ja han fet castells de nou. Els Capgrossos el pilar de 7 amb folre i el 4 de 8 amb l'agulla. Castellers de Sants ja han fet la torre de 8 amb folre. Les dues colles grans de Tarragona ja porten diversos castells de vuit i els Castellers de Barcelona diversos 4 de 8 i ahir van descarregar el pilar de 6. Les colles que teòricament són del nostre nivell van fortes: Castellers de Terrassa carreguen la torre de 8 amb folre -després de tretze anys sense assolir-la- Castellers de Lleida i Xiquets de Reus ja porten el 4 de 8 descarregat i Sagals d'Osona el van carregar ahir. Els Al·lots de Llevant han descarregat la preuada torre de 7 i els Castellers de Sabadell l'han carregada. Deu n'hi do! Felicitats a totes elles per la bona feina que estan demostrant a plaça.

Desitjo que aquestes dades ens serveixi a tots els Xicots i Xicotes per motivar-nos més que no pas per obrir nous fronts crítics i negatius. Tal i com estan les coses a la colla, si anem pel segon camí, malament anirem. En canvi, si ens motivem per estar a dalt, si fem colla i hi fotem el pit, si apleguem les mans i les ments i fem pinya convençuts, podrem anar amunt.

Ànims a tots i totes. Assaig dimecres i divendres a les 22 h. No hi falteu!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats