dimecres, 29 de juliol del 2009

Màrtirs.


Dissabte tarda, a 2/4 de 8, tenim la Diada de Màrtirs Street. Comencem un intens agost que hauria de posar moltes coses al seu lloc, entre d’altres portar a plaça els castells de vuit. Serà possible? Sembla que força gent opina que no, segons l’enquesta a la nostra web a data d’avui (que té una validesa poc científica, no ens enganyem), un 46,8 % pensa que enguany no farem castell de vuit, mentre que un 25,5 % pensa que per Festa Major si els farem i un 23,4 % pensa que el farem abans de Festa Major. Els resultats es veuran aviat ja que dissabte quedaran exactament tres mesos i una setmana per acabar la temporada, el 8 de novembre a la Diada del Roser.

Amb això volem dir que ja és hora de deixar-nos de romanços i tonteries, siguin del tipus que siguin. És hora d’unir-nos tots i totes -amb totes les diferències de criteri que hi hagi però amb respecte per l’entitat i les persones- amb l’objectiu comú de fer bons castells i, paral·lelament, anar fent base social. Som els Xicots de Vilafranca, res és més important que això. I en aquest agost en el que hi hauran, a banda de molta activitat castellera, molta activitat social (sortida a les Deus, festa d’aniversari de Cal Noi-Noi, dinars/sopars de colla, actes de la Festa Major de Vilafranca, etc.) ens agradaria només mirar endavant amb il·lusió, de forma positiva, i aconseguir que tothom cregui més amb la colla i amb la feina que s’està fent.

Demà, el 15è sopar de Mans Altes. Són molts anys fent aquest sopar de bon ambient i bon rotllo. Enguany es notarà la crisi, però les previsions apunten cap a uns 35 assistents. Molts ànims als organitzadors: la TROSMA.

Una altra efemèride ha estat que el cap de setmana passat va fer un any del viatge dels Xicots al Marroc, un viatge que va portar la primera aleta en continent africà, el 24 de juliol de 2008 a Assilah. Tots els que hi van anar saben de què estem parlant i els que no hi van ser van poder-ho seguir pel fort desplegament mediàtic que vam rebre els Xicots. Això ja és part del passat però pot servir com a exemple de què la colla, si vol, està capacitada per fer coses importants i ben fetes.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats