dilluns, 8 de juny del 2009

Amb dignitat.



Resultats:
La Girada (6/6/09): 4/6agulla i.d., 4/6n, t/6, 3/6n, 2p/4
Vic (7/6/09): 4/7 i.d., 4/7, 3/7, t/6, 2p/4


Cap de setmana decisiu i molt important, el que hem passat. Era clau poder mantenir la dignitat de la colla en aquests moments i ho hem aconseguit amb la clàssica de set pisos, a Vic. Felicitats a tots i totes!!! Estem demostrant que som gent de colla, que l'estimem i que posem l'escut i la camisa per davant dels nostres sacrificis, emprenyades i hores de treball.


Ja estem fent nova canalla, capaç de tenir una mentalitat i psicologia fortes. Aquesta és la màxima prioritat, avui per avui, de tota la Junta. I seguim treballant els castells de vuit a l'assaig, per quan estigui el pom de dalt preparat puguem fer un "click" a l'interruptor i assolir-los amb celeritat. El temps apreta i tots hem de tenir clar que venen unes quantes setmanes de paciència i treball constant i dur, al qual tots els que volem els Xicots ens hi hem de sumar, de forma positiva i posant totes les ganes ens les assajos i en les sortides.


D'altra banda, i és que ja fa riure, d'on treu La Fura les informacions castelleres? Com pot publicar, divendres passat, que a Vic segurament provarem la primera torre de 7 de l'any? Estic segur que ningú de la Junta ni ningú que conegui el moment actual de la colla pot haver dit això. Des d'aquí, si us plau, amics de La Fura, contrasteu les vostres fonts d'informació. Teniu telèfons, contactes de la Junta que us poden informar de tot, rebeu regularment els nostres comunicats de premsa... No feu el ridícul. L'alta qualitat que sempre ha mostrat la vostra publicació, i que tot el Penedès valora, no s'ho mereix. Tothom us ho agrairà.


Per acabar, un proverbi persa: la paciència és un arbre d'arrels amargants però de fruits molt dolços. Ànims i endavant Xicots.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats