dilluns, 29 de juny del 2009

No podem fer més.



Resultat:
Rubí (28/06/09): 2p/4, 3/7, 4/7, t/6n, p/5

Ahir no podíem fer més del que vam fer. Les intencions de la Tècnica eren tornar a fer el 5 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla, el 3 de 7 i el pilar de 5, aquest darrer després d'unes setmanes de no fer-lo. Però veient el poc nombre de camises que érem, pujant a l'autocar, ja vam veure que hauríem de replantejar la diada: clàssica de set pisos i punt. I moltes gràcies a Castellers de Rubí i als Nois de la Torre per la bona col·laboració de totes les colles a les pinyes.

Comentari especial per la torre de sis neta. Falta molt poc per tenir la de set, molt poc. Afinar una mica més la nova canalla -espectacular- que podem tenir preparada en un parell de setmanes. Una canalla que ens emociona al veure com xoquen la mà entre ells després de fer un castell i com disfruten baixant d'un castell i expressen admiració i goig pel que acaben de fer. Creiem sincerament que els Xicots tornarem a tenir una canalla que farà història a la colla, com abans ja hem tingut amb diverses generacions que després han baixat a quarts o a quints. D'altra banda, les mides d'aquesta torre poden ser d'escàndol. Si la consolidem, que ho podem fer per poc que creiem en nosaltres mateixos, tindrem moltes alegries.

El pilar de 5, recuperat. És evident que no l'havíem perdut mai però si l'havíem deixat de fer per evitar riscos innecessaris i absurds. Ahir va anar molt bé. Les cares dels pilaners transmeten concentració i confiança. Per cert, també mencionar els dos pilars de 4 de dol que vam aixecar al principi de l'actuació per la mort de la mare i de l'avi de dos dels nostres Xicots.





Ara cal, de veritat i d'una vegada per totes, creure en nosaltres i aixecar la moral de la colla, que darrerament està una mica en hores baixes. Hem de creure en el que fem i confiar en nosaltres mateixos i en la resta de companys i companyes de la colla. Hem d'entendre que està a les nostres mans -a les de tots i cadascún dels que portem camisa vermella- fer el que volguem fer. Tots i totes els que sentim la colla volem el millor, portar-la amunt, treballar per ella, fer castells grans... Fem-ho!

Posem-nos la faixa, ara ja és hora, Xicots!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats