dilluns, 22 de juny del 2009

Amb agulla.


Resultats:
Comarruga (21/06/09): 3/7, 4/7a, i.d. 4/7, 4/7c, 2p/4


Quatre amb l'agulla. Ahir vam descarregar el primer de la temporada i va anar força bé a tots nivells. L'enxaneta feia el seu primer quatre amb el pilar i li va agradar moltíssim fer-lo. En el tres va debutar un altre enxaneta.


Llàstima que no vam poder arrodonir la diada, el quatre de set de tercera ronda va ser només carregat, després de desmuntar-ne un primer intent perquè un baix estava malament. Poca posició i baixa defensa en els pisos alts d'un castell que, als Xicots, no ens hauria de caure mai. Els canvis de darrera hora a plaça tampoc van ajudar, aquí no vam acabar de tenir les coses clares. El despenjament va ser suau i ningú en va patir cap conseqüència, però fot molt perquè hauriem acabar amb millor regust de boca.


A la tarda, vam dinar entrepans i vam passar una bona estona de platja, instal·lant-nos sota unes delicioses palmeres que feien una ombra agradable. Va anar molt bé, la gent va disfrutar i, com sempre, tot molt ben muntat: felicitats!


Aquesta
setmana tenim: dissabte 27/6 a les 16 h de la tarda, al Passeig del Molí d'en Rovira, farem dos pilars de 4 simultanis per a una fotografia amb motiu d'un llibre i una exposició sobre el Penedès. Diumenge 28/6 anem a Rubí, a les 18 h actuem a la plaça de l'Ajuntament, amb els locals Castellers de Rubí i els Nois de la Torre. Per més info mireu la nostra web.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, xicots!

Si continueu endavant amb la empenta i il•lusió que esteu posant en el projecte nou seguríssim que aconseguireu importants fites.

Endavant!

Una abraçada des de l'Aragó que parla català:-)

Sr. Xicot ha dit...

Gràcies pels ànims!

A veure si la gent de la franja convida alguna vegada a colles castelleres a alguna de les seves festes. Amb les boniques places que teniu per aquí, seria una passada.

Una abraçada també!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats