dissabte, 24 de gener del 2009

Passem la quarantena.

Ja s’han complert els quaranta dies des del nomenament del nostre equip i els hem passat prou bé. Hem passat la quarantena. Es pot dir, doncs, que ja estem immunitzats enfront virus, bacteris, malalties... Ens hem fet forts, ens hem fet resistents.

L’equip, de moment, funciona força bé. A les reunions tenim una assistència alta, superior al 90 %, la qual cosa és bona. Hi ha moltes ganes de fer coses, molta il·lusió, molta empenta. També hi han hagut les primeres diferències i dificultats, les primeres bufetades de realitat, aquelles que fan que te n’adonis de què tot té el seu preu. A les reunions, tothom ha pogut expressar la seva opinió i, en conjunt, la valoració d’aquestes és bona.

Ja fa dies, vam fer un sopar d’arrencada de la nova Junta, gràcies a què en Martí va portar 10 kg de rovellons –els darrers de l’any vinguts des d’Andalusia- que la Imma del bar ens va netejar i cuinar. El Quim va posar el cava, era el seu aniversari. I cadascú va pagar el que li tocava, ja que també vam demanar pà amb tomàquet i carn. Vam riure i vam fer broma: el bon humor, un bon additiu pel carburant que ens mou, fa que el motor treballi més bé, que els ànims siguin positius i que tot sigui més fàcil.

També ens hem posat la roba de treball. Hem començat les obres al local. La setmana passada vam fer un xafarranxo on vam buidar i netejar la sala de reunions i l’arxiu-magatzem de la colla. La sala de trofeus i records ja havia estat buidada prèviament. També vam buidar runa, vam desmuntar mobles i vam amuntegar documents per que més tard el responsable de l’arxiu els pugui classificar. Vam tenir-hi paletes, fusters, netejadors,...En podeu veure fotos a la web dels Xicots.

En definitiva, quaranta dies amb balanç positiu i que ens donen força per anar endavant.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats