divendres, 25 de setembre del 2009

Silenci?


Hi havia un programa de televisió al Canal 33 que es deia “Silencis?”. Era un programa culte, prou interessant i atractiu, que reflexionava al voltant del concepte "silenci". Sempre, en un dels moments de l’entrevista que feien a un convidat o convidada, hi havia un moment en el que li preguntaven: “una imatge que per a tu representi el silenci?”. Tot seguit, el vídeo del darrer programa que es va fer de "Silencis?".



Això ve a tomb d'alguns "silencis" que hem viscut darrerament. Un, el silenci a l'entorn de la nostra participació als actes del dia 30 d'agost, sobretot per part de molts mitjans de comunicació locals que ni ho van mencionar (no tots, La Fura va ser gairebé l'únic que si que en va fer esment). Un altre, el silenci a l'entorn del nostre primer tres de set amb l'agulla de la història, que no ha merescut ni ser mencionat als noticiaris de la ràdio i televisió locals, ni tampoc al "Va de castells"... Diguem una imatge que per a tu representi el silenci?


Aquest cap de setmana, actuació diumenge a Cerdanyola, quedem a les 10 h a Cal Noi-Noi i marxem a les 10:30 h. del lloc habitual. No et quedis en silenci i vine!!!


L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats