dimecres, 16 de setembre del 2009

La Cyntia.


El passat dia 31 d’agost, a la tarda, vam tenir la visita, al local, de la Cyntia Maciel, ambaixadora de les colles xilenes, que està passant uns dies a casa nostra coneixent la realitat de diferents colles castelleres. Va fer obsequi a la colla d’un mocador dels castellers universitaris de Santiago de Chile, com es pot veure a la foto anterior.

Va ser una visita breu però molt amena, estàvem de Festa Major i havíem fet bons castells. La Cyntia, simpatiquíssima, es va mostrar molt interessada en conèixer diferents realitats castelleres, així com els nostres projectes d’integració social que estem treballant. També va fer una petita ullada al nostre local i vam fer un brindis amb cava per la salut del món casteller.

A la foto, es pot veure flanquejada pel President i el Relacions Públiques de la colla.


La internacionalització dels castells és un fet clar. S'hi està apostant, de forma decidida, per diferents colles i per diverses institucions públiques. S'hi han referit específicament persones importants de l'àmbit polític de casa nostra, destacant que és una de les accions a fomentar i impulsar. S'ha presentat una candidatura a Patrimoni cultural i immaterial de la Humanitat per la Unesco. I, sens dubte, és un repte que obrirà nous camins desconeguts per al món casteller i que portarà canvis, segur.

No podem badar i hem d'estar preparats per no quedar-nos fora però, al mateix temps, som conscients que exigeix donar molt de si, com a entitat. La consigna és, no badar. La nostra experiència de l'any passat en terres marroquines ens demostra que també hi podem tenir el nostre espai, però la realitat és que hauríem d'assolir certes bases prèvies per poder-hi tenir un lloc destacat, en aquest tema.

Pas a pas anirem fent camí...

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats