dimecres, 26 d’agost del 2009

A menys de 72 hores...



...
de començar la Festa Major, amb la tradicional Tronada. Enguany altre cop a la Rambla Nostra Senyora. Quina emoció!

A la web de la Colla estem fent una enquesta sobre quin és el moment més emotiu de la Festa Major, fora dels castells. Està guanyant l’Entrada de Sant Fèlix, però la Tronada és un moment molt i molt especial perquè arrenca tot, arrenca el que seran cinc dies on els vilafranquins/es, penedesencs/ques i visitants foranis faran vida junts, s’oblidaran del rellotge i voldran veure tradició i sentiment omplint tots els racons de la vila.

Aquí podeu consultar un quadre amb els horaris de la colla per FM'09.

No hi falteu ningú! Convideu familiars, parelles, amics i coneguts a conèixer els Xicots, a acompanyar-nos a les pinyes o a aplaudir-nos a plaça. La Festa Major és el nostre aparador més gran i ens hem de mostrar amb grandesa, hem de mostrar la nostra millor cara, tant a l’hora de fer castells com a les cercaviles i processons.

Enguany hi ha algunes novetats. La més impactant és la de participar als actes del dia 30/8, ja anunciada fa temps i concretada des del mes de febrer amb els administradors i, després, amb l’alcalde de Vilafranca, el regidor de Cultura, el Consell de la Festa Major... Tothom s’hi ha mostrat molt favorable, fins i tot els mitjans de comunicació. Així, doncs, aprofitem per fer festa, per fer colla, per mostrar-nos i dir a tothom que el nostre desig és estar a la diada algun dia, com a colla de nou, com a vilafranquins i castellers que som. Ara tenim un Protocol de la Festa Major que ens diu el que hem de fer, ser-hi o no ser-hi està a les nostres mans. Fem-ho, però amb tranquil·litat.

Una altra novetat és que el lloc on els Xicots aixecarem els castells (excepte els típics pilars) a les cercaviles i processons estan prefixats. Això ho hem fet per facilitar la feina a les persones que s’encarreguen d’ordenar el seguici i ajudar a fer-lo més lluït, si es pot. En el mateix sentit, hem incorporat unes recomanacions a l’hora d’assistir a aquests actes, sempre amb el mateix objectiu de donar lluïment a la festa i bona imatge de colla.

Fem festa i gaudim tot el que puguem!!! Fem castells i visquem-los al màxim!!! Farem els millors que puguem fer, com sempre. No arribem en el millor moment dels darrers anys però tots sabem, veient alguns assajos, que si hi posem una mica de cadascú de nosaltres podem fer un bon paper i demostrar a tothom que “no estamos muertos, que estamos de parranda”. Que els Xicots som els Xicots, collons!!! Amb les nostres virtuts a potenciar i misèries a reduir, però som vilafranquins, penedesencs i catalans i, per damunt de tot, castellers que estimem aquesta tradició.

Molt Bona FESTA MAJOR!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats