dilluns, 24 d’agost del 2009

Don't stop!!!

Resultats:
Gràcia (22/08/09): 4/7a, 4/7, 3/7, p/5.
Torrelles de Foix (23/08/09): 3/7, t/6, 4/6a net, 2 p/4.
Castellbisbal (23/08/09): 3/7, 4/7, t/6, p/5.

Aquest cap de setmana no hem parat. D'ençà dijous, amb l'assaig a l'Arboç, fins ahir vespre, no hem parat ni un moment.

Divendres la festa d'aniversari de Cal Noi-Noi va ser un èxit. A les atraccions hi va haver força mainada i pares. Feia goig, tot i que la plaça se'ns fa petita i quan hi poses totes les atraccions i inflables gairebé no s'hi cap!!! Però va anar bé i es notava que la gent estava contenta. El sopar també va anar prou bé: erem 140 persones!!! (no totes de la colla però si simpatitzants, és clar). Amanides, pollastre amb patates i coca boníssima de menú, amb beguda inclosa. I bon ambient a la plaça. El concert, també, força bé. Potser no hi havia tanta gent com anys anteriors però s'ha de tenir en compte que, enguany, queda una mica lluny de l'inici de la festa Major.

Remarcar
que l'Àrea d'Activitats ho va fer realment bé: moltes felicitats a totes i a tots pel "savoir faire" que vàreu demostrar, malgrat alguns de vosaltres sigui la primera vegades que treballeu junts en una Junta. Per treure's el barret!!!

L'endemà
dissabte, paradeta al mercat durant el matí i castells a Gràcia per la tarda. Una llàstima no poder fer més del que vam fer en aquesta plaça molt estimada per la colla. Vam parlar amb l'organització per explicar-lis que estavem passant un moment una mica delicat com a colla i ho van entendre perfectament, però sap greu no poder anar a aquella plaça, uns Xicots de Vilafranca, a fer-hi quelcom més. Una plaça que ens va aplaudir molt, com sempre. Realment, no podíem fer més del que vam fer, enguany. Ho sentim profundament i esperem que en el futur ens sigui possible redreçar l'exhibició d'enguany i tornar-hi a fer grans diades.

Diumenge,
seguim amb castells: Torrelles al matí, on hi vam fer un paper prou correcte i on ens van convidar a un dinar fantàstic a base de pica-pica, amanides, paella, gelat de marca i cafè i tot, amb aigua, refrescs vi -i cava- inclosos. I, al damunt, servits a taula per uns cambrers i cambreres molt simpàtics i simpàtiques. És que és "es colmo"!!!

Al dinar
es va crear un molt bon rotllo, amb càntics xicoters i ovacions als cuiners que van botar i tot amb allò tan típic del "que boti la cuinera, que boti la cuinera". Ja sobre les cinc, vam sortir amb autocar cap a Castellbisbal on hi vam fer, al costat dels Minyons de Terrassa i dels Matossers de Molins de Rei, la clàssica de set.

Arribàvem
a Vilafranca cansadets, sense temps per anar a Goigs i molt justet per arribar al castell de focs de Sitges.

Recordeu
que dimecres que vé a les 22:00 h hi ha l'assaig especial de Festa Major! Veniu-hi tots i totes amb actitud positiva, que és Festa Major!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats