dimarts, 1 de desembre del 2009

Feta la presentació.


Ahir al vespre vam l'acte de valoració de la temporada 2009 i de presentació de l‘equip que conforma la candidatura per al 2010 de la colla. Per mandat dels estatuts de l’entitat, la Junta està obligada a presentar-se a la reelecció cada any i, per tant, serà l’Assemblea General de la colla la que decidirà si accepta donar continuïtat a l’equip del PROJECTE NOU que fa un any va agafar les regnes de la colla. Recordem que l'Assemblea tindrà lloc el proper divendres 11/12/09, a 2/4 de 10 de la nit a Cal Noi-Noi en primera convocatòria i a les 10:00 h en segona.

Primer es va dur a terme una primera part de valoració dels resultats obtinguts durant l’any, tant socialment com tècnicament. Manel Trias, president, va remarcar que l’abundant feina feta a molts nivells no ha tingut una transposició directa en l’ambient de la colla, que tot l’any ha mostrat divisions internes que han complicat molt el normal desenvolupament de la temporada. Tot i així valorava la feina feta per l’equip com a positiva i destacava la voluntat de continuar un any més, mantenint el compromís inicial d’estar dos anys a la Junta. Com a objectius, entre d’altres, va parlar de dur a terme una ambiciosa campanya de promoció i captació de nous castellers i de la revisió dels estatuts de l'entitat per adaptar-los a la legislació vigent i per introduir que s'allarguin els períodes electorals a dos anys, en lloc d’un. La majoria de l’equip es manté, així com l’estructura de treball per àrees, amb alguns petits retocs.

El cap de colla, Manel Cantón, va remarcar que s’havia fet tot el que s’havia pogut tenint en compte les circumstàncies internes que s’han viscut durant tot l’any i va ser molt explícit i clar en l’explicació de diferents aspectes controvertits que han aparegut durant la temporada. Tot i això, va destacar que s’ha recuperat un castell que no s’havia fet l’any passat –el tres de vuit- i d’haver assolit, per primera vegada i en diverses ocasions, el tres de set amb l’agulla. També va remarcar que, malgrat les nombroses baixes als pisos superiors –quints i poms de dalt- s’havia creat un equip nou de canalla en molt poc temps que havia respost molt bé en els castells de vuit pisos. De cara a l’any vinent va proposar-se l’objectiu de sovintejar els castells bàsics de vuit i, destacant la gran qualitat tècnica que té la colla, veu factible treballar castells com la torre de vuit amb folre i el cinc de vuit. Una de les claus per assolir-ho serà treballar la polivalència i la formació de nous castellers al màxim i treballar per a la unitat potenciant virtuts com la tolerància, la transigència i el respecte. La gestió de les dades tècniques i de les problemàtiques específiques també serà un aspecte important i, per això, es crea una nova figura dins l’àrea tècnica: el secretari tècnic.

L’acte va acabar demanant a la colla el vot per aquest equip de cara a l’Assemblea del proper dia 11 de desembre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona sort!!

Sr. Xicot ha dit...

Gràcies Anònim! Més que sort, necessitarem seny, el seny que ha mancat durant la major part de l'any. No s'entreveu senzill, la veritat.

Força, equilibri, valor i seny, quina saviesa! Si en manca un dels quatre, no hi ha castells...

Anònim ha dit...

A això em referia ;)

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats