divendres, 11 de desembre del 2009

El dia D!!!

Avui és el dia D, el dia de l'Assemblea General Ordinària de la colla. Es presenta una candidatura alternativa a la nostra, anomenada Candidatura Alternativa pel Consens. A veure quins projectes i idees presenten, tot i que ja han dit que es presenten per forçar una segona Assemblea que esculli una nova junta de consens.

Una de les coses que ens han quedat pendents, en aquest bloc humil, una mica avorrit i no gaire participatiu però fet des de la transparència, sinceritat i millor voluntat, és explicar els valors i fonaments del Projecte Nou, que estan posats per escrit en un document de divuit fulls que es va elaborar durant els darrers mesos de l'any 2008.

Vam dir que ho faríem un dia i no ho hem fet. Aquí van aquests valors:

Treball en equip: per assolir-lo, cal tenir clar els conceptes compromís i respecte.

Renovació social i tècnica: per assolir-la, clar estar obert de ment per aprendre cada dia de qui tenim al costat i acceptar els canvis com una cosa positiva.

Independència de criteri: sense acceptar condicionants absurds en cap aspecte de les nostres decisions, sempre mantenint una actitud d’escoltar bé les opinions dels altres.

Transparència i comunicació: la colla és propietat de tots els seus components, sense privilegis per a cap grup o persona. Per això la informació ha de ser el màxim de clara i transparent per a tothom, mantenint sempre la confidencialitat d’aquells aspectes que es consideri necessari.

Integració: dels nouvinguts a la colla i de la colla a la ciutat, obrint-la molt més i fent-la acollidora i engrescadora.

Potencial humà: aprofitar-lo al màxim en tots els aspectes de funcionament de la colla. Cadascú ha d’estar còmode a la colla, per disfrutar d’ella i per què la colla pugui aprofitar les seves habilitats i coneixements en benefici del grup.

Aquestes han estat les bases que hem intentat seguir per guiar la nostra actuació, a vegades discutida, a vegades alabada. Com sempre, a vegades ho haurem aconseguit i d'altres no.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats