dimecres, 25 de novembre del 2009

Sopar de Fi de Temporada


Vam ser prop de 200 persones, entre petits i grans, menys assistents que en anys anteriors. El local de Santa Fe va ser acollidor i, amb les taules muntades i la decoració, quedava prou xulo.

Durant
la nit hi van haver els habituals parlaments de convidats institucionals, que també van fallar bastant en assistència, i tots els dirigents de la colla. Per part de l'Ajuntament va venir en Raimon Gusi, tinent d’alcalde i regidor de cultura, únic polític assistent a l'acte. Hi havia també en Josep Anton Pons, representant de Caixa Penedès.

Els reconeixements màxims de la colla, els Xicot Insígnia, van anar a parar a en Vicente Marcianes i a en Joan Manuel Otaes “Juanito”. En Vicente, casteller veterà, de tronc dels de tota la vida, que durant molts anys ho ha fet tot amb nosaltres i que ara, també, hi té un fill parant a dosos, en Sergio. En “Juanito”, com el coneix tothom a la colla, el baix de castells de vuit que representa el treball callat, sacrificat i constant per la colla. Ambdós van ser molt ovacionats i felicitats per la resta de companys -sobretot en "Juanito"- i van recollir el premi amb emoció.


Vam tenir més sorpreses com ara un pastís gegant amb un dibuix d’un tres de vuit -màxim castell assolit enguany- i el repartiment del record per a cada casteller, enguany consistent en una bossa d’esquena amb l’escut de la colla brodat. També es va projectar un vídeo amb imatges de la Festa Major 2009.

També es va fer arribar a tots els assistents el número 30 de la revista de la colla “Castells Vermells”. El sorteig del cap de setmana a un centre termal spa el va guanyar Elisabet Rodríguez. Una pluja de globus multicolor va donar inici a un animat ball que es va allargar fins tard i on més d'un va destapar del tot el seu costat marxós.

Notícia a TV Vilafranca.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats