dilluns, 9 de novembre del 2009

Bé, bé, bé!!!

Molt bé, XICOTS!


Molt bé, XICOTES!


Ahir vam fer la millor actuació de la temporada a la darrera actuació: la nostrada Diada del Roser.

4 de 8 DESCARREGAT!!!
molt sòlid i segur

3 DE 8 CARREGAT!!!
llàstima que se'ns escapés

4 DE 7 AMB L'AGULLA DESCARREGAT!!!
sobradíssim

PILAR DE 5 FEMENÍ CARREGAT
va ser espectacular la facilitat amb què es va carregar i l'esbeltesa de l'espadat, que guapo!!!

Notícia a TV Vilafranca.

No
vam complir tots els objectius, pèro podem estar contents... Tal i com va començar el matí, amb el vent gèlid i violent i l'absència, a darrera hora, de l'acotxador titular, podem sentir-nos molt satisfets.

Ja tot va començar fort divendres: a l'assaig conjunt amb els Nens del Vendrell es va veure el local ple de castellers i castelleres, feia goig de veure tanta gent i de sentir com es feia silenci a cada prova... Gràcies també, Nens!



S'ha vist que els castells hi són, però també que la colla hi és. Ahir bona assistència de camises a plaça i excel·lent organització de tots els actes -esmorzar i dinar de les colles- malgrat tenir el bar del local tancat per abandonament del prestatari del servei i haver de fer servir el passadís d'emergència per entrar i sortir del local. Paradoxalment, aquest inconvenient va servir per fer colla i molta gent es va implicar en el muntatge i desmuntatge del dinar. Moltes felicitats i també molts agraïments per tothom que va ajudar.

Hi ha
un refrany que diu: Bé està el que bé acaba. Doncs res, dir que la temporada s'ha acabat, de manera correcta però sense poder tampoc dir que s'ha acabat a lo grande. Ha costat força tirar endavant els castells, molts entrebancs pel camí, però almenys s'ha acabat amb alegria i demostrant que la colla té aire i que hi ha conviccií i ganes per tirar-la endavant -i això, tenir-ho, és tot un luxe-.

Ara a disfrutar-ho, a sopar tots junts el dia 21 d'aquest mes a Santa Fe del Penedès, a participar de l'Assamblea General i a carregar ràpidament les piles perquè ens espera moltíssima feina des de ben aviat: per l'any que vé ja tenim plans molt engrescadors damunt la taula.

Endavant Xicots i Xicotes!!!



L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats