dimarts, 29 de setembre del 2009

Va de pilars i d'agulles.


Resultat:
Cerdanyola (27/09/09): p/4, 4/7a, 3/7a, 4/7, p/5.

La setmana passada va estar plena de pilars. La darrera sortida, d’agulles.


Dilluns vam fer un pilar d’aquells que no són importants per l’alçada, sinó pel que representen. Un pilar testimonial, de quatre pisos (vegeu foto) i de suport al Dia Mundial contra l’Alzheimer, que organitza cada any l’Associació Llambrusca. La Pilar, membre de la Junta d’aquesta associació, ens ha fet arribar un e-mail amb l’enllaç a la carta d’agraïment a tots els col•laboradors en els actes, que podeu llegir aquí mateix i que serà publicada en els mitjans de comunicació locals.

Dimarts, un altre pilar. La inauguració de l’oficina d’assegurances que dirigeix un company de la colla. Hi havia la presència de persones importants d’aquesta gran empresa i vam aprofitar per donar-nos a conèixer i explicar qui som i on volem anar. Vam fer dos pilars de quatre simultanis davant de l’oficina.

Divendres, encara un altre pilar. Vam anar a la sala de festes Casino by Arcs per fer un pilar de quatre al mig de la pista de ball i enfront de l’escenari. La sala, força plena, va aplaudir fortament. Va agradar, sobretot perquè és un lloc on no és vist i la sala respirava bon ambient pel que venia després: el concert de The Spring’s Team Band, el cantant del qual és el conegut Manel Fuentes. El pilar venia "a cuento" de què, el Club de fans de Bruce Springsteen, The Stone Pony, celebrava els seus 20 anys i va considerar que seria bonic emular el pilar que es va fer en un concert al Palau Sant Jordi i que Bruce va incloure en el vídeo del tema Waiting on a sunny day i també en un vídeo del concert de Barcelona del 2002. Tot seguit podeu veure aquest darrer vídeo on hi surt el pilar que sorprèn en Bruce, amb la xicota Gemma d'enxaneta (minut 3:30 aprox.):



El concert va estar força bé. El Manel Fuentes va estar simpàtic i fins i tot es va posar la camisa dels Xicots, que li va donar la Mariana. La veritat és que no era la seva talla... (esperem poder penjar una foto ben aviat)

Finalment diumenge, la diada castellera de la setmana. Vam fer dos castells amb l’agulla i els dos van anar força bé, tot i els moviments al peu del tres de set amb l’agulla que no va quedar ben lligat del tot. Després un quatre de set pesat va anar també força bé. Ànims a tots i a totes.

A veure si dissabte que vé tenim prou gent i prou tranquil·litat com per fer un pis més a Vilanova, a on hi anem convidats pels Bordegassos i amb una colla de nou al costat: la Colla Jove de Xiquets de Tarragona. Pot ser una bona diada, comptem amb tu!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats