dijous, 6 d’agost del 2009

Dissabte i diumenge.


Aquest cap de setmana actuem dissabte tarda i diumenge al matí. Tenim un agost intens, com gairebé cada any. Segurament, el mes amb més festes majors és el mes que té menys colles castelleres activades i això es nota. Tot i la crisi que ha fet que en alguna que altra festa optéssin per no contractar castells.

Dissabte a les 18 h actuem a La Rovira Roja, prop de Sant Martí Sarroca. Aquesta actuació ha estat confirmada no fa massa i ha sortit tard al quadre d'actuacions. El bo és que després hi ha sardinada popular per a tothom i això sempre tira...

Diumenge anem a Gratallops, al Priorat. on actuem a les 12 h del migdia. Celebren la Festa Major, en honor al patró Sant Llorenç. Un altre màrtir, aquest va ser passat per la graella. Potser les sardines a la brasa de La Rovira Roja seran un petit homenatge a aquest sant, en honor al qual també es fan les festes a Llorenç del Penedès, on s'hi aixequen castells per part dels afeccionats locals, alguns dels quals fan mans amb la nostra colla. Una salutació!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats