dilluns, 20 de juliol del 2009

De túnels i vacances.


Resultat:
Serrallo-Tarragona (18/07/09): 5/7, 4/7a, 3/7, p/5, 2p/4.

Per fi una diada com Déu mana, ja tocava!!! Sembla ser que estem acabant la nostra particular travessa del desert, la que vam començar a primers de juny a l'actuació de La Girada on ens vam quedar sense canalla. També ha millorat, només una mica però per aquí es comença, l'ambient a la colla. Comencem a veure la llum al final del túnel, però com diu el segon corol·lari de Forsyth de la llei de Murphy, "en el moment en que veus la llum al final del túnel, se't cau el sostre al damunt". Per tant, no val a badar, amics i amigues xicoters.

Aquesta setmana, fem vacances. Tota la colla, excepte la canalla i el seu equip tècnic, que farà feina demà dimarts i dijous al matí, amb anades a la piscina inclosa. Ja ho vam preveure quan vam dissenyar el calendari, que pararíem una setmana per donar aire a la colla. Vam veure que aquests dies eren els més indicats ja que, a l'agost, tenim el calendari ple de sortides, començant i acabant a Vilafranca: el dia 1 a la Diada de Màrtirs i el 31/8 amb Sant Ramon de la Festa Major.



Atenció perquè tornem als assajos el dimecres 29/7 i el divendres 31/7. Hauríem de fer tots un petit esforç aquests dos assajos i ser força gent i muntar uns bons peus: a l'agost hauríem de poder portar a plaça castells de 8 i Màrtirs pot ser un bon dia. Ja ho veurem.

Bona carregada de piles a tothom!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats