diumenge, 10 de maig del 2009

Tranquil·litat i bons aliments.

Resultat:
Sant Cugat del Vallès (10/5/09): p/4, 3/7, 4/7, 4/7agulla c, p/5, 2 p/4

Això és el que hi ha hagut a Sant Cugat del Vallès aquest migdia, davant del Monestir. Calma i tranquil·litat, que ja convé, sense forçar cap màquina. Bons aliments donant confiança als troncs i estrenant canalla nova: un enxaneta i un dosos.

Tornant, avaria a l'autocar abans del peatge de Martorell. Tot sol·lucionat però hem passat molta calor i una mica de nervis. Al final, rialles amb els Mossos d'Esquadra que estaven desviant el trànsit que ens han tractat amb molta mà esquerra i simpatia, tenint en compte que hi havia molta canalla petita. Tota una aventura que serà recordada com una anècdota!

Aquesta setmana si que toca, ara ja no hi ha excuses. Diumenge que ve tenim Fires de Maig, la presentació davant l'afecció de casa nostra. Enguany, s'hi organitza la III Trobada de Colles del Penedès, amb la presència de cinc colles a la plaça de la Vila. En cartera, portarem castells de set de la gamma alta i el quatre de vuit, però hem de ser colla, cal arrossegar camises a plaça, aquest és el primer objectiu que ens marquem. Si fem això, els castells arribaran sense adonar-nos-en perquè els castells hi son.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats