dilluns, 18 de maig del 2009

Sense glòria de 8.


Resultats:
Vilafranca del Penedès (17/5/09): 5/7, 4/7agulla c, 4/7, p/5

No va poder ser, no vam poder aixecar l'anhelat 4 de 8 ahir a plaça pròpia. La canalla és qui mana en els castells i ahir no era el seu dia per fer-lo. A les colles mitjanes i petites, que acostumem a anar més justes de menuts, ens pot passar això, ja en tenim experiència.


I fa ràbia, aquest 4 de 8, perquè penso que el tenim bé a nivell de tronc. Les proves que vam fer divendres, inclosa la del 4 de 7 net fins a acotxador sense tocar-lo ni un moment, ens va donar molta confiança, tot i que de quints, amb tants canvis, es nota que li falta un pèl de convicció i tranquil·litat.


Menció apart mereix el pilar de 5 només carregat. Crec que ens ha passat per manca de concentració, sincerament. Darrerament sembla que la ronda de pilars ja s'hagi de fer sola i allà hi hem de ser tots i al màxim, perquè un pilar de 5 sempre pot caure i no és tonteria. En això tots hi hem de posar la banya.


Toca seguir assajant amb ganes que quan menys ens ho esperem arribaran els castells de 8. També s'està treballant molt amb la canalla, això és molt important ara mateix. Com també és molt important que cada Xicot i cada Xicota, en aquest treball del dia a dia, aporti el que pugui a la colla. Junts, ho farem!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un detall:

A mi em va sobtar que el nou alcalde de vilafranca no sortís al balcó per veure algun dels castells dels Xicots i en canvi dels verds no se'n perdés ni un.

Algú li hauria d'ensenyar maneres a aquest personatge, perquè si ens hem de refiar que vetlli per la pluralitat a Vilafranca ho tenim ben magres...

Val que en el seu moment fos president dels verds, no és el primer que aprofita aquest tipus de càrrecs com a llançadera política, però penso que és una irresponsabilitat expressar d'una forma tan clara el seu sectarisme...

Tornarem a allò del "Vilafranca una, grande y verde"?

Ànims Xicots/es, no defalliu en la vostra lluita!!!

Sr. Xicot ha dit...

Sincerament, no m'hi vaig fixar en això del balcó (quan estàs fent un castell no t'hi fixes molt).

El que si que et puc dir és que al acabar l'actuació, no va dirigir cap paraula d'ànim o d'interès als responsables de la colla, cosa que des de fa molts anys i fins diumenge era habitual per part dels alcaldes de tots els vilafranquins i vilafranquines. Jo mateix m'hi vaig fixar i vaig veure'l parlant amistosament i força estona amb dirigents de l'altra colla i sé del cert que no va dir ni mu als nostres dirigents.

No crec que tornem a això que dius de "una,...", però et puc assegurar que si passa, allà estarem els Xicots més forts que mai.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats