dimecres, 3 de desembre del 2008

Saludem a tothom!!!

Obrim el bloc del PROJECTE NOU, que a hores d'ara no és res més que el nom d'una candidatura que es presentarà a l'elecció de la Junta Directiva de la Colla de Castellers Xicots de Vilafranca. Aquesta elecció es produirà durant l'Assemblea General Ordinària el proper divendres 12 de desembre, a dos quarts de nou a Cal Noi-Noi, la seu social de l'entitat castellera.

Els Xicots, com totes les entitats, tenim diverses particularitats. Una de les més curioses és que, per mandat dels estatuts, la Junta Directiva ha de dimitir cada any durant l'Assemblea General i obrir la porta a noves candidatures. Normalment, però, una Junta no dura només un any sinó que va més enllà, tot i que compleix rigorosament cada any amb el ritual de presentar la dimissió. Enguany, després d'això, el grup de persones que formem la candidatura ens posarem allà al davant, en mans de la colla, per veure si som votats afirmativament.

Tenim un equip, tenim un projecte: el PROJECTE NOU!!!

1 comentaris:

montse ha dit...

aquest projecte ho trobo molt be perquè és molt transparent i serveix per unir a tots els xicots per fer bons castells de cara el futur i donar una empenta a tots els xicots per fer castells de molta mes alçada i il·lusió.


VISCA ELS XICOTS!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats