divendres, 12 de desembre del 2008

Assemblea avui! La colla ens vota.

Avui hi ha l’Assemblea General Ordinària!!! Avui respirarem colla i serem votats. Segur que alguns tenim papallones a l’estómac...

Tot seguit, ampliarem alguna cosa de les que han anat sortint als mitjans locals:
Ràdio i TV Vilafranca, El 3 de vuit i El Cargol (estem contents del seguiment que han fet, aquests mitjans, del nostre projecte! Es nota que il·lusiona!)

Un punt destacat és la nova estructura organitzativa que volem implantar a la colla, basada en el treball en equip en totes les àrees socials: econòmica-administrativa, màrqueting-relacions, activitats-dinamització i infrastructures-serveis. També es farà el mateix en totes les àrees tècniques: equips de tronc, canalla i pinyes-folres. Al capdavant de cada àrea social hi ha un vice-president i, al capdavant de cada àrea tècnica, hi ha un sots-cap de colla.

Aquest punt és bàsic: si volem ser una colla gran, ens hem d’organitzar com una colla gran. Només cal fer un repàs de les colles que assoleixen èxits importants per adonar-se de què estan organitzades de manera semblant a com volem fer-ho nosaltres d’ara endavant. Però atenció: no només és important l’estructura, també ho són, i molt, les persones. És com un puzzle, cada retall al seu lloc. O com un motor, cada element serveix per una funció. Tant en un cas com en l’altre, obtenim el premi: un quadre harmoniós o una màquina que funciona.

Tenim una estructura potent i persones molt bones i motivades.

Volem ser un quadre harmoniós, volem ser una màquina que funciona!!!

1 comentaris:

Subrrealista!!! ha dit...

Felicitats a tots els xicots i xicotes per aquest nou projecte que segurament porta nous aires,plens d´ilussió i esperança...


Salutacions i anims!!!!

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats