dijous, 19 de març del 2009

És nou, és teu.

Molt bo aquest lema final de la campanya de promoció de la colla que ahir vam presentar en roda de premsa, tot i que una bona part de Vilafranca ja havia vist el flyer després del repartiment massiu -als parabrises dels cotxes- que vam fer a nit del passat dijous 5 de març. Aquest lema ha estat ideat per l'assessor en comunicació de la colla (simpatitzant xicoter i seguidor d'aquest bloc) i des d'aquí mateix podeu accedir a algun del seus nombrosos blocs.





Aquest lema vol fer sentir la colla molt propera a cadascú dels receptors del L'altra lema del flyer, el Fem la vila més castellera, vol aconseguir que tothom s'impliqui en el somni que té la colla per Vilafranca,. Un somni que pot arribar algun dia a ser real si fem les coses bé i que ens pot portar a cotes molt altes.

També s'ha fet una mega-pancarta de 7 metres de llarg que, des de principis de mes, guarneix el balcó de la façana de Cal Noi-Noi. Com s'ho curren els de l'àrea de màrqueting i relacions públiques!!!




Dir-vos que durant els propers dies de març i abril hi hauran una serie d'activitats adreçades a tothom, que també podreu trobar a l'agenda de la web de la colla, però que també us llistem aquí sota i que podeu ampliar fent clic sobre la mateixa imatge:



Desitgem que vingui molta gent a conèixer la colla. Si penses que et pot agradar i encara no vens als Xicots, apunta't i participa com a casteller en actiu. No hi perds res, al contrari! De moment, fins ahir portàvem una vintena de persones inscrites des de que vam iniciar els assajos el passat dia 6 de febrer.

Gràcies a tots i totes!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

això està agafan color i maco, vermell, negre iblanc; colors Xicoters.
La pancarta es molt maca, impacta, el flayer es molt xulo, però l'agenga es impresionant, ara faltaria tenir un web amb les mateixes condions.

Sr. Xicot ha dit...

Poc a poc, tot arribarà... M'ha dit un ocellet que potser enguany hi haurà un nou disseny de la web xicotera.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats