dimecres, 14 d’octubre del 2009

De la Roser a Montserrat.

Vés per on sortim del cap de setmana on hem cel·lebrat els actes de la Roser i, aquest proper diumenge, al matí, anem cap a Montserrat, a fer-hi castells.

Els
actes de la nostra patrona van anar força bé, sobretot l'ofrena, que va ser prou maca i emotiva, tot i que minuts abans de començar hi havia una mica de desorientació: que va primer, el parlament o el pilar? els grallers, hi son? Però bé, al final tot va anar molt bé i l'acte va ser bonic i prou emotiu. Vam tenir poema d'en Jacint Tomàs i parlament de l'Oriol Codorniu i pilar de quatre. Abans d'arribar el moment de l'ofrena, mossèn Jaume va fer una parada tècnica i va cridar els més petits a pujar al seu costat i a dir el seu nom i edat per megafonia, en una sortida de guió total... Va ser un dels molts gestos simpàtics que va tenir amb la colla.

Aquí podeu veure la notícia de TV Vilafranca.

L'endemà, la caminada, molt fluixa. Només dotze persones es van animar a fer el recorregut d'anada i set atrevits hi van afegir el de tornada. Poca participació, segurament l'hora de sortida, les 7:30 del matí, hi va influir bastant, així com el fet de ser un cap de setmana de pont i en el que no teníem castells. Malgrat tot, a dalt l'ermita, si que teníem comité de benvinguda, una vintena de persones més ens esperava amb refrescs i samarretes commemoratives. El propietari de la finca ens va obrir la porta d'aquest petita i bonica ermita, en terme ja de Sant Quintí de Mediona.

Una vegada més, felicitats a l'àrea d'activitats i a l'àrea de màrqueting, es van implicar d'allò més i ho van brodar. No cal dir noms perquè tothom ja sap qui son. Felicitats!!!

Recordeu que dissabte a la tarda també hi ha sortida a Santa Fe del Penedès, on actuem finalment en solitari. Hi hauríem de fer castells de set, per anar bé.

L'HORA A VILAFRANCA


TRADUCTOR

ENS SEGUEIXEN

EN FORMEM PART

EL NOSTRE JOC

MITJANS DE COMUNICACIÓ

ENS HAN VISITAT

contador de visitas
 

© 2009 - Dissenyat per | MIRATGE COMUNICACIÓ - Tots els drets reservats